Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 15 Disember 2010

JoM KiTa BerKenaLaN... Versi BA

Hari buka blog BEN ASHAARI.... tetiba rasa cam nak buat n3 ni gak... saja2 nak join..


Saper2 yg teringin nak join gak leh klik kat sini.....

1. syarat pertama 
mesti letak header blog En. Ben cam kat atas tuh...

2. Mula wat blog...

3 September 2009
dah lebih setahun pun blog nih
tapi baru2 ni aktif sket
sebelum ni gitu2 jer

3. Jumlah Follower...
baru 19 orang w/pun dah setahun
huhu

4. Berapa trafik harian...

kalau cek kat nuff
adalah sehari UV dalam belasan orang
paling tinggi pun rasanya 20 org..

5. Sehari ada berapa entry...

sehari wajib 1 entry...
kalau rajin ada lah lebih...

6. Blog yg best dan suka baca....

antaranya blog En. Ben la
baru jer tau blog En. Ben ni... 
Entry sentiasa terkini....

Suka baca tentang kerenah anaknya yg comel
...Arif...

blog My sis
suka baca kisah suka duka dirinya

3 ulasan:

Norfa Lyana berkata...

Salam kenal dari saya NORfa..
hehe..jemput2 la mai belog saya ya..=)

http://since-8-july.blogspot.com/

Syafiq Rosli berkata...

all da best

shila berkata...

TQ...
Norfa dan Syafiq
sudi singgah blog saya...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~