Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 14 Disember 2010

~~LeLaKi DaN BoLa~~

Kalau sebut bola sepak... mesti sinonim dengan lelaki kan... tapi sekarang perempuan pun dah main bola sepak gak kan... aku nak ulas banyak2 sal bola ni pun aku tak pandai... tambah2 lagi bila dah masuk 3 series ni... minat aku kat sukan pun makin berkurang... kalau masa sek men dulu boleh gak dok stay sama2 ngn ayah tengok bola... masa tu tengok kalau Kedah lawan lah... Tapi sekarang... tak tau lah naper tak suka sangat....

tapi n3 ni nak citer sal my hubby ngn bola lah.... sanggup kan bangun tengah2 malam @ pagi nak tengok bola... cam semalam semangat bangun kol 4a.m... nak tengok Arsenal Lawan ngn MU... Fvret team my hubby Arsenal bukan MU tau... dari dulu lagi sebelum kawen ngn aku pun... aku lak tau sal team-team ni semua... bila dah kawen ngn my hubby...  tu pun sket2 ja..

The Gunner

Tapi kesian bila pagi tadi bangun awal2.... tengok Arsenal kalah ngn MU 1-0... nak wat cam ner kan... adatlah kalau lawan mesti ada yg menang n kalah... tapi respect lah... kadang2 tu baru tido 2 jam... sanggup tu bangun tengok bola... rasanya org lelaki lain yg minat sangat ngn bola pun akan wat cam tu kan... nak swat cam ner kalau dah minat sangat... yg penting jaga kesihatan..

"Majulah Sukan Untuk Negara"

2 ulasan:

eLYies berkata...

serupa la ngan si ami tu..huhuhu

shila berkata...

Nasib baik depa suka tgk bola kan... kalau suka yg lain lagi susah...
dah tu lak suka tgk bola pun kat rumah jer... kalau suka tgk kat kedai mamak pening gak..

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~