Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 13 Disember 2010

@ My MIL's House

Balik dari majlis berkhatan anak sepupu my hubby.... terus balik rumah My MIL. Plan nak tido sana sebab kata My MIL mak Busu my hubby tido sana semalam... mengharap dapat lah Hazim n Hazmi main2 ngn Hasif... Tapi hajat tak kesampaian... Mak Busu balik petang tu sbb Pak Busu x sihat... nak p klinik cek Pak Busu... Semoga Pak busu diberi kesihatan yg baik oleh ALLAH... AMIN...

So Hazim n Hazmi lagi lah.... main berdua lagi.... Lepas Maghrib p melawat Pak Ngah my hubby yg excident tu lak... Ngeri gak aku tgk kaki dia.... terkopek kulit... nggeee....
Harap sembuh dgn cepat!!... Lagi pun ada org demand nak main Hazmi.... so lepak kat 1jam setengah bagi puas depa main2 ngn Hazmi...hehe

My hubby hari ni keje shift petang... masuk kol 3p.m... jadinya balik cepat... lepas mkn tgh hari terus gerak balik...

Sempat lah snap2 Hazim n Hazmi main2 sblm balik... Satu baldi Hazim bawa mainan bowling balik rumah nenek...

Piccas lagi...

 sekali ngn selipar Hazmi bawa masuk....
habis satu rumah nenek kena kecah ngn pin bowling...

 Ada byk lagi pin bowling tu dik Hazmi ooii...
Yg kat tgn abg Hazim gak adik nak ambil... hehe

 Abg Hazim ni....
Kamuu kalau bergaya...
alahai...

 Dok pulun tuang satu baldi pin bola bowling...

nak usung ke mana pin bowling tu dik??

Kelam kabut gak balik tadi.... sampai rumah dalam kol2.30p.m.... My hubby rush p keje... Hazmi...Mak Nab nak pinjam... Rindu lah tu... 
Plan petang  bila dah hbs Putera katak... Nak bawa Hazim p Giant jap... Hazim demand nak beli Ice cream n kon....

Aku lak nak beli roti ngn susu cair nak cuba wat puding roti... resepi ambil dari kawan kat FB...
kalau menjadi next entry lah kita citer sal puding roti tuh... kalau tak menjadi... huhuhu...

2 ulasan:

eLYies berkata...

hahahha..dah cam kapal pecah dah umah tok..

shila berkata...

Memang dah hobi Hazmi... kita kemas dia kecah... baru nak masukkan pin bowling tu dalam baldi... cepat2 dia tuangkan...huhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~