Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 8 Disember 2010

The Sorcerer's Apprentice

Dah malam2 ni.... Hazmi dah lena dibuai mimpi... Hazim masih sibuk ngn pistol nya.....
Aku lak sibuk ngn lappy ni lah.... baru habis tengok citer kat TV3 sempena Maal Hijrah tahun ni.... Sedih sangat... meleleh-leleh air mata tau... Ya Allah ya Tuhan ku jadikan lah anak2 ku anak yg soleh dan beriman...  AMIN......

So mata lom ngntuk ajak lak my hubby layan tengok citer ni.... pelakonnya Nicolas Cage, Jay Baruchel n Teresa Palmer...  Sometimes aku memang suka layan citer yg berunsurkan magic2 nih... best gak kan... dan yang paling aku suka pengarahnya memang aku minat... saper2 yg x miss tengok CSI memang tau lah kan saper... Jerry Bruckheimer...

Biasalah bila citer ada org baik... ada org jahat... ada lawan... kelakar sket2... Bagi aku citer ni memang best lah... tapi org len aku x tau lah cam ner....  saper yg minat sesangat ngn Nicolas Cage lebih baik tengok...

Akhirnya aku dok tengok sorang2 citer ni... My hubby ngn Hazim dah tertido pun... layan jer lah sampai habis... mata aku pun dah kelat ni... tahan.. tahan... sampai habis...

P/S >> org lain dah lama tengok... aku baru tgk malam ni..hehe

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~