Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 25 Disember 2010

.:Sungguh aku tak bernasib baik:.

Semalam petang p plaza Angsana... Tujuan besar tau... nak tukar rantai tgn aku yg patah... katanya harga emas mahal sekarang...  So bila dah sampai makan dulu... try mkn kat KennyRogers... bagi aku lah tak berbaloi langsung aku mkn sefamily semalam... tak sedap... melayang jer duit time bayar tuh... rasa ralat n menyesal mkn kat situ.... sungguh aku tak nak p lagi....

 Rock beb!!

 saat ceria menunggu mknan

 Mula2 hazmi diam lagi kat dalam kerusi tuh....

 Muka budak tak puas hati tak dapat keluar

dah byr... jer terus keluar ngn muka kelat tau.... Sangat2rugi n menyesal.... Hampeh....

dh sudah mkn... nak jln2 pun dah x der mood sebab rasa sgt2 tak berbaloi hbskan duit kat KennyRogers... So sgt malas nak survey2 kedai emas kat plaza angsana...  Tapi bila my hubby kata alang2 dah dtg... penat tau... jadi gagahkan p tanya lbh kurang 5 buah kedai emas yg ada kat sini.... aku tak dapat pun harga emas tu melebihi harga yg aku beli dulu... jadinya cansel... takjadi lah aku trade in rantai tgn aku tuh...


Memang emas mahal... kalau emas 916... depa kira segram RM 154.... tapi bila trade in depa akan tolak 18% dari harga tu.... so paling tinggi depa nak bagi kat aku RM1001.... Aku msh rugi... So simpan lah dulu... harap2 harga emas akan naik lagi....

Dah penat kan angsana.... P giant laks.... niat nak kuarkan hard disk laptop aku yg mother board dia rosak... memang tak bernasib baik jer hari  nih... hard disk tu pun rosak gak... Aduuhh...
bak kata uncle kedai tu... "you punya laptop kasi jual karung guni saja la"... Sungguh tak best dengar...

masuk Giant akhirnya aku beli smthg.... Beli ni pun atas sebab permintaan Hazim... So next entry aku citer k per yg aku dah beli tuh....

4 ulasan:

.::fIsYa::. berkata...

kak mkn pe yg tak sedap tuh?huhu

shila berkata...

citarasa kak x sama ngn adik kot.... sumer rasa tak sedap... pastu buah2 dia tawar... p lak order jelly fruits... kena bayar sampai RM88... tu yg wat lagi x sedap...

balqisnazid berkata...

Shiela food tuk 4 orang kira murahlah tu...
Ni fevret kita sangat2, tapi mungkin
Kita paling suka ayam dia.
Tapi ada orang memang tak x suka coz ni cam makanan sihat no more salt & ajinamotolah...

shila berkata...

ita... shila mkn utk 2 org la... yg x sedap tu... buah2 dia tawar... macam buah lama... ayam dia ok lagi... tak puas hati cz buah yg rasa air jer... tak der langsung manis buah...
2 gelas jelly fruit tu rm21++... rasa rugi sebab tak der rasa per langsung... huhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~