Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 24 Disember 2010

Burger ....Terbaik dari ladang.......

Menu makan malam semalam cuma roti John n burger.... 
Kalau nak mkn roti john terbaik dari ladang Taman perling.... 
mesti beli kat stall burger yg depan flat kat area pekaka....
Superb tau.....

Stall burger ni memang dah bertahun jual kat sini... 
Cuma sedihnya aku jer yg baru tau tahun ni... 
Tu pun bila Hazim bawa balik roti john yg sedap ni dari rumah Mak Nab nya... 
Try2 tanya rupanya beli kat stall burger tu lah...

Kalau nak beli... 
memang kena p awal... 
lambat sket dalam kol 11 kadang2 dah habis... 
Benda kalau dah sedap ramai yg beli.. hehe

1 ulasan:

balqisnazid berkata...

Kat Uda ada satu depan padang kat jalan padi Ria, ayoooo....sedap tak hengat....kat Kl roti john dia x sesedap kat JB ahakss....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~