Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 20 Disember 2010

Terpaksa gak beli... huhu

Agak2 korang ler.... per lah agaknya yg terpaksa beli tu...
nak tau jom kita tengok
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
...tara...

 Beli antenna tv...
nak pasang utk TV yg lagi satu
malas nak berebut dah ngn Hazim...
kalau ada antenna ni dapat tengok siaran S'pore ngn indon..
k lah kan.. kalau tak tengok Astro pun..

 Dulu dah ada... 
tapi patah masa Taman Perling kena ribut taufan tahun 2007..
pastu tak ganti2 cz malas nak pasang....
Tapi dah tahan nak berebut jer... Beli gak akhirnya...

Ni lah hasil keje my hubby... setelah bertungkus lumus...
tapi siaran Indon tak terang sangat cz tak tinggi..
Ok lah janji TV Mesia ngn S'pore terang...
dapat tengok movie cz siaran S'pore suka tayang movie... hehe


P/S >> Hazim minta wat kan kek kukus... Nak try satu resepi guna air sprite jer... cam mudah... harap2 jadi lah...

3 ulasan:

a n a s t a s y e a berkata...

anastasyea dapat tengok astro dan siaran Malaysia je .. =)

p/s: Terima kasih kerana follow blog anastasyea dan tinggalkan link blog anda dekat entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini!. Sebagai membalas budi dan menghargai salam perkenalan dari anda .. saya ikhlas nak follow blog ini juga. Selamat berkenalan dan happy blogging =)

eLYies berkata...

ha..elyies pun lepas ni malas dah nak berebut2...tggu tv baru sampai..huhuhu...

shila berkata...

anatasyea >> untung dok Jb... banyak siaran.. mula2 dulu jakun gak..

Elyies >> pasang astro lagi satu ker kat Tv baru... best lah kalau cam tu..
pasang beyond skali ker...
TV besooo... mesti tak sabar tunggu nih..heheh

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~