Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 13 Januari 2010

............no idea..........

Dah lama tak update blog ni..... Hr ni baru leh update... Merajin kan mata dan tangan ni mengupdatekan blog ku yg telah bersawang....

BAB 1 : SEKOLAH.....
Tahun ni aku ngajar math ngn science year 6.... bz sket la nak kejar target... tapi aku ni risau cz cikgu baru la katakan.... harap2 dapat wat yg terbaik... Tambah plak ngn jd guru data, bln jan ni memang la bz sket...
Start bln Feb petang2 jer kls tmbhn sampai kol 3.... Jadi pulun la aku nak pastikan % tahun ni naik... Yg best nya anak2 murid aku ni ada yg tak leh membaca lagi.... tu lah cabaran kan... Harap2 diaorg leh wat yg terbaik untuk masa depan mereka.... Amin...
Kat sini aku bg la gambar sekolah aku yg aku snap 2/3 hari lepas.... tu lah suasana selepas perhimpunan pagi...

Sekolah yg telah dibina dari tahun 1940 an.... dah lama tau sekolah ni... Masih ada lagi bangunan yg 100% papan...

BAB 2: HAZMI IKHWAN 8 BULAN...

21.Jan.2009...... Hazmi cukup 8 bulan... baru 8.7kg. Yg penting hazmi dah merangkak, dah leh duduk dan yg terbaru dah boleh berdiri.... yeyeye..... Sekrg ni asyk berdiri dan belajar memapah.... nak sgt cepat berjalan cz tak sabar nak main ngn abg dia lah tu...

Moga2 bila dah besar jd anak yg soleh ye....

Hazmi ni memang kuat ngamuk sket.... berangin semacam...

Kdg2 yg wat mama dia ni pening cz dia memang ngantuk tp bila masukkan dalam buai lg la kuat dia melalak... tapi buai jer kejap tengok2 mata dah pun pejam....

Cuma kalau bab menjerit memang fvret dia.... Abg ngn adik yg ni memang sama peel.... Suka menjerit ( ikut gen saper la gamaknya ye) hehehe....

Hazmi dan koleksi mainan sebelum tido...
Ni lah hero mama yg dah bersemngat berdiri.... Kat pintu ni jer dah baper kali tumbang.... lom kuat lagi tapi asyk nak lepas tgn.... "Sebenarnya adk nak main kat luar lah mama"

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~