Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 9 Mac 2010

Jalan - jalan cari makan

Dah lama tak upate coz sekarang ni bz jer....
Awal Mac ujian utk murid2 thn 6 dan yg lain... Dah der ujian cikgunya bz la plak nak semak kertas... Bz lagi ngn PEKA utk science.... eeemmmm
Almaklumlah bila ngajar tahun 6 byk keje cz nak UPSR kan... Tapi kalau berbanding murid sek men yg exam PMR ngn SPM rasanya cikgu2nya lagi bz kan...
Dalam bz2 tu mula la rasa malas nak masak.... Jadinye tempat pilihan p la mkn kat Bestmart.... kat bawah ni der la gambar Hazim n Hazmi main2 kat Bestmart sementara nak tunggu makanan yg diorder masak..
kat Bestmart.... Abg Hazim memang suka maun kat sini kan..

Adik Hazmi yg nak blaja main...

Ni plak p mkn kat Sedap Corner Giant Nusa Bestari.... Giant ni baru jer buka, kira dekat la sket ngn rumah... Sekrg ni senang sikit kalau p jalan2 cz Hazmi dah pandai dok kat dlm Troli... Memang suka sangat kalau letak jer dia...
Hazmi yg memang suka tersenyum dan ketawa

Peace... Hazim sblm p Giant

Abg dah posing sakan, Adik plak tengok per ntah..
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~