Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 27 Mac 2010

Penatnya.......

minggu ni kat sek byknya keje..... penat sangat2 coz nak kena wat folio untuk sistem kualiti pengurusan maklumat(SKPM)... Semua dokumen nak kena wat... Semua dokumen ngn fail kena hantar kat PPD.. Ni semua cz kerajaan cut budget jd pegawai PPD tak dapat dtg sekolah wat pemantauan... Jadi sekolah kena hntr dokumen utk disemak....
Tapi aku dah pilih tugas sebagai seorang guru jadi ni lah cabarannya...... Yg pasti aku gembira jika apa yg diajar dapat di fahami oleh anak murid... Moga pada tahun ni aku dapat capai target utk sains dan matematik bg UPSR 2010.... AMIN...
27/3/2010 (Sabtu)
Hari katsekolah wat 2 acara.... Majlis Maulidur Rasul ngn mesyuarat PIBG... penat sangat... dah tu jd plak AJK bhgn hadiah... berdiri kat stage bg hadiah cabutan bertuah.... sayang tak der luck.... satu hadiah pun tak terpilih... eeemmmm
Hb sjer aktiviti kat sekolah p lak rmh mak sedara kat Tmn Senai Utama cz ada mjls pertungn sepupu (tahniah ida ngn daus)... penat sgt2 tapi hepy...
layan jer lah gambar2 kat mjls tuh...
d girl 4 d day....So SweetIra, Hazmi, Hazim n Tasha

My mother in law's family

Hantaran dari pihak perempuan

Hantaran dari pihak lelaki

Suken yer......

Hazim n Hazmi

Faridah dan Firdaus..... Selamat bertunang

My family

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~