Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 2 Jun 2010

Hazmi Ikhwan dah setahun....

Dah lama tak update blog nih..... Slalu citer sal Hazim.... Tapi kali ni nak citer sal Hazmi la plak...... Actually 21 Mei baru ni Hazmi dh genap setahun...
Dah setahun dah boleh jalan.... Kalau Hazim dulu sethn 3 bln baru blh jalan... Kira cepat la Hazmi ni blh jln....Makin lasak.... tak boleh nak tinggal jap... mesti p dapur atau naik tangga.... Tapi yg pelik mama ni x juga kurus..... makin kuat mkn cz penat der la...tak der pe citer sangat.... just upload beberapa keping gambar Hazmi....cuma harap2 hazmi cepat la plak bercakap... bak kata org tua2 kalau cepat dapat kaki lambat la sket mulutnya.... tak saba nak dengar hazmi panggil "mama"....

...23.5.2009....hari ke-3 Hazmi dilahirkan...

...Menunggu giliran untuk di botakkan...

.....selepas dibotakkan.....

....Abg Hazim ngn Hazmi kat kedai gunting....

.....with mama.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~