Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 30 Jun 2010

Sunyi nyer.....

.......huhuhuhuhu......

29hb semalam......
My youngest sis dah p rmh kawan dia....
Bila balik rumah tu rasa sunyi jer xder org kat dalam rumah...
Yer la kan adik tu dtg dok kat rumah dr 16hb lagi....
Lbh kurang 14 hari dia dok kat rumah....
Cam ner la x rasa sunyi....
Dah terbiasa bila balik tu ada teman berbual....
Lagipun aku memang ambil bujang2 tu kol 6.30p.m.....
Kan x nak ambil awal tapi jarang aku dapat ambil depa kalau p awal.....

Selalunya balik tu wat dulu kerja rumah per yg patut....
Kalau ambil Hazmi 4sure x dpt wat per2....
Dah tu plak semalam tetiba jer rasa x sihat....
Kepala pening, badan sakit, cam nak demam....
Balik jer terus makan ubat, tido....
Sedar2 jer dah kol 6p.m (lamanya tertido)...
Ni kes mkn ubat byk sangat kot....

W/pun dah mkn ubat cam xder kesan la plak...
Sakit kepala x hilang juga....
Time macam ni la rasa nak tido jer.....
Hazmi cam tau jer mama dia tak sihat....
Papa balik keje jer....
Dia dah mula nak melekat ngn papa.....
Sekejap jer papa dukung Hazmi dah tido....
Sayang anak mama.....

Per la yg x dapat masa ngandung Hazmi ni....
Meleleh jer air liur dia....

Pagi tadi bila bgn tido jer rasa lemah sangat badan....
Nak minta cuti rasa sayang plak....
Tambah2 bila ngajar murid tahun 6....
Gagahkan juga diri.....
Kena ajar byk lagi ni....
Dah x sampai 2 bln lagi nak UPSR....
Moga2 anak didik ku berubah lah....
Wat yg terbaik utk diri korg....
"Usaha Tangga Kejayaan"
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~