Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 5 Julai 2010

Jalan2 with my hubby

Hari ni balik skul, ajak my hubby p Jusco Bukit Indah... Sajer minta nak beli sandal... yeha... dapat green light tau dr my hubby... per lagi suka la.... Tapi nak p jalan2 ngn my hubby jer... kalau bawa bujang2 tu nanti semua jadi lambat... So cam pengantin baru lah... heheheh
My hubby belum mkn tgh hari, jadi decide p mkn kat Pizza jer lah... Lagipun menu nyer ada nasi..

Me n my hubby @ Pizza Jusco Bukit Indah.... Muka org tgh lapar.....hehehehe

My Hubby minum choc float.... Aku yg batuk ni minum air suam jer la

Ni lah yg diorder utk 2 org makan.... Kalau org lain mungkin kena makan utk lebih dari 2 org kot.

Ni lah hasilnya.... Semua licin...

Dah sudah makan p masuk Jusco nak cari sandal.... Cadang nak beli sandal crocodile kalau ada offer bawah RM100... Puas dok belek2 der la yg berkenan ... Tapi tak der plak size... Susahnyer kalau kaki panjang nih... huhuhu

Ni lah sesi cuba mencuba..... tengoklah tu x muat tau.... Tak silap ni size 9.... sedih dah cz yg berkenan x dpt nak beli.... Last skali ada gak size 10... Tapi bukan lah warna hitam...
Yg penting my hubby kata cantik... So i beli lah..

Ni lah yg dirembat oleh aku... hehe balik rumah bukan mama jer dok pakai kat dalam rumah... Hazim pun sama dok tumpang pakai... Kata Hazim... "Cantik lah kasut mama"... Hazim pun nak satu cam nih... huhuhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~