Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 16 Julai 2010

Majlis Doa Selamat

Hari ni ada kenduri doa selamat fmly mak ngah my hubby .... wat kat rumah m.ngah kat Tmn Senai Utama... Lepas smbhyg Jumaat... doa selamat ni utk anak lelaki mak ngah yg akan bernikah esok... So aku pun nak p la juga w/pun kaki masih sakit... kalau jalan kena la guna tumit jer... kalau x datang tak sedap la kan.. Jadi tunggu my hubby balik smbhyg Jumaat baru gerak... Around 2.45p.m. jugak la baru kuar rumah.. Aduh mak... jam nyer jalan nak p Senai ni cz jln ni kena renovate nak dibesarkan lagi... rasa cam dah hampir 3 thn jalan ni tak siap2 lagi...
Dalam kete tu aku snap la dua tiga keping gambar...

Hazim ngn Hazmi... Abg nak jadi model handphone ker?... Adik lak dok diam jer... Baguh tol anak2 mama nih
hari ni tema fmly oren gitu... tapi mama x join d club cz malas nak iron baju mama... heheheh

Dah sampai sumer dah siap... Lagipun majlis ni jemput ahli kelurga n sanak sedara jer... dah sampai terus la mkn cz dah kebulur perut nih... lauk2 nyer sedap2... Kuih2 yg ada pun sedap gak... masa aku dtg tuh sumer dah selesai so aku pun tak snap la even sekeping gambar...

Masa kat rumah m.ngah tu my sis yg kat Kulai call nak p rumah... Aku soh dia p Senai jer la. lagipun dia tau jalan area rumah mak ngah tu sbb dia pernah bawa budak2 p pertandingan kat SK Senai Utama.... Lepak kat rumah ngah sampai kol 6p.m.... Ni lah driver tuk hari tu... Tq sayang...


My loving hubby

Masa balik tu Hazim naik keter ngn my sis (mak ngah Hazim)... Bukan men suka lagi bila ada aksi potong memotong antara mak ngah ngn papa.... Ketawa manis jer Hazim kat dalam keter tuh... nak ambil gambar tapi tak dapat... Ni lah keter Mak ngah Hazim on d way balik Taman Perling


Balik jer lepas maghrib Hazim ikut Mak ngah dia p Hutan bandar... Per lagi kirim lamb chop dua utk aku ngn my hubby.... tapi my sis yg blanjer... TQ MAK NGAH.....  hari yg penat berakhir dgn dinner yg sedap.... best sangat... nak tido cz esok nak p majlis akad nikah sepupu my hubby.... Esok kang takut lak terbabas kalau tido lambat... Entry sok aku citer sal majlis akad nikah k... nite sumer
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~