Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 17 Julai 2010

Majlis Pernikahan Mohd firdaus ngn Norazila

Semalam der bagitau sal sepupu my hubby nak nikah pagi ni.... Plan dalam kol 10a.m kat masjid Gelang Patah... tapi agak lambat aku kuar rumah cz bercinta nak tinggal kan tilam sbb hujan yg sangat lebat turun menyejukkan suasana di pagi hari (cam karangan SPM la plak) hehehehe
Dah gerak p ambil lak mak cik kat Bukit Indah... dia nak tumpang sama... Agak lambat tapi, selamat cz pengantin pompuan lom datang... Sekali lafaz jer, syukur alhamdulillah dah selamat pasangan pengantin menjadi suami isteri. Dah siap sumer rombongan pengantin lelaki bergerak ke rumah pengantin pompuan utk menjamu selera...
malas nak ngomel byk2 hari ni... layan jer lah gambar2 yang aku n my hubby snap ni...

My fmly ngn pengantin baru

pengantin ngn famly pengantin lelaki

Pasangan pengantin ngn mak2 sedara.. Yg tudung putih tu mak pengantin.... 

Pasangan pengantin Mohd Firdaus dan Norazila. ...Tahniah... Semoga berkekalan selamanya dunia akhirat. AMIN

 Rombongan pengantin lelaki.. Sebahagian jer nih... ada lagi kat depan sana..

Ni lak gambo pengantin ngn anak2 dara fmly my hubby

Pengantin ngn mak sedara n sepupu
My huuby ngan pengantin... Lihat saiz yg sangat berbeza...hehehhehe

Masa dok taip ni my family kat rumah MIL kat Gelang patah la... balik petang tadi cz my BIL call soh balik kg sama2... Anak dia Tasha rindu nak main ngn Hazim ngn Hazmi.... Sebenarnya malam ni ada malam berinai kat rumah pengantin pompuan... Sepatut nya my family kena p sama... tapi aku dah penat sangat dan kaki aku lak dah sakit berdenyut2 ni...Esok lak nak p majlis persandingan kat rumah pengantin pompuan lagi... Kat Kg Melayu Gelang Patah... jadinya aku nak rehat jer malam ni... esok pun p majlis tu dari rumak MIL... lebih dekat... Dah penat dok tunggu upload sumer gambar2 ni...K lah nak tido.. daaaaaaaaaaaa
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~