Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 18 Julai 2010

Majlis Persandingan Mohd Firdaus ngn Norazila

Hari ni p majlis persandingan kat rumah pengantin pompuan... hari ni pun lambat gak sampai... bergerak ramai2 dari rumah my MIL... sampai jer pengantin tgh mkn berdamai... Kami pun sibuk gak makan... Tapi ramai yg mkn x byk cz kat rumah my MIL masing dah alas perut... Lagipun acara bersanding kol 2.30p.m.
Gambar2 persandingan.....

my family ngn pengantin. Tema hari ni merah...

Family pengantin lelaki

Pengantin ngn sanak sedara yg datang ke majlis persandingan... Kesian Hazmi terselit kat situ...huhuhuhu

Pak long, mak pengantin, Chik ngn Mak long (my MIL)

Dah selesai sumer acara... Syukur Alhamdulillah... tunggu plak majlis persandingan sebelah pengantin lelaki Sabtu minggu depan (24hb Julai 2010)..Majlis diadakan di Taman Senai Utama...

Balik majlis p jap kat rumah kawan aku, cz rumah dia kat area tu gak...cikgu, sama sek aku ngajar... dia masih cuti berpantang... Dapat twins pompuan... Damia Husna ngn Damia Humaira... Sweet tau baby dia... tapi aku  lupa nak ambil gambar... cam ner nak jadi blogger tegar ni... Lupa jer ambil gambar... sampai rumah dia jer kata Hazim "mama, comey nyer baby tuh"...  Esok dia mula naik keje... dah cukup 60 hari cuti bersalin... Kebetulan gak nak tgk rumah dia cam ner dia renovate... cantik n nampak luas... seronok cz ruang tamu luas... senang budak2 nak main kat dalam rumah... Doa2 ada rezeki nanti aku nak renovate rumah aku cam tu gak....... Mungkin tahun 2012... doa2kan yer kawan2... AMIN....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~