Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 19 Julai 2010

Isnin @ Monday....

Bagi yg bercuti sabtu dan ahad.... Isnin agak tidak memberangsangkan... Mesti ada yg akan sebut Monday Blues... Malas slps dua hr bercuti... perasaan nak sambung cuti mesti ada w/pun sedikit...
Tapi bagi blogger yg ada nuffnang, rasanya semua nak tunggu tengok result kat nuffnang ni... bergerak atau tidak semua nak tau... Biar sedikit tapi ada pergerakkan... Agak menyeronokkan atau memberangsangkan bagi para blogger yg ada nuffnang ni kan hehehehe
Terutama bagi yg baru add nuffnang kat blog macan aku... excited setiap isnin nak buka tenet cepat2.... nak tau bergerak ke tak... Dah bergerak w/pun sikit... tetap bersyukur... Amin.. Rezeki yang Allah bagi...
Jadi saper yg belum add nuffnang kat blog tu tambah jer la... cz x rugi pun... Selain dah jadi hobi nak tulis2 citer kat blog biarlah ada iklan sket... Leh org klik2 bila ada iklan ... sekali lagi...x rugi pun... Thank to my sis yg byk bagi ilmu dalam menjadi seorg blogger.... kalau dia x dtg hr tu aku pun lom tentu add nuffnang kat blog nih... terima kasih sgt2....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~