Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 28 Julai 2010

Bila Hazim Melukis

Dah 4 bulan Hazim skul, dah mula nampak minat Hazim nak balaja..... bangun pagi memang tak der masalah.... Perkataan malas nak p sek memang takder dalam kamus Hazim.... Mama suka sangat... Sekarang ni dia dah mula suka melukis plak.... Selalu tengok kat channel 613 Astro, ada budak2 yg slalu melukis....
Ni Hazim lukis minggu lepas....

Ni Hazim lukis karot.... kata Hazim karot ni adik Hazmi

Yg ni plak hazim lukis awan.... katanya awan tu Hazim dan Hazim pakai topi


Awan warna hijau tuh....Topi nyer yg colourful tu la
 
Ni Hazim lukis masa mak ngah datang weekend lepas...

Yg merah ada garis tu matahari, yg plg besar tu mak ngah bawa beg... Yg kecik tu Hazim... sebelah mak ngah tu bunga...

Ni lagi satu lukisan hazim
 
Yang hitam tu bulan, yg besar tu mak ngah, yg kecik tu Hazim la....

Hasil lukisan budak baru belajar.... kalau ada lagi lukisan yg Hazim lukis len kali lah update lagi....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~