Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 30 Julai 2010

kisah daq Jemi

Hazmi dah setahun 2 bln.... Genap setahun hazmi dah dapat kaki... dah leh jalan ngn kuat... Yg paling best Hazmi dah boleh bercakap sket2... Biasa baby panggil mama dulu tapi Hazmi panggil "papa" dulu... sedih la mama sampai skrg x leh panggil mama lagi.... huhuhu

Kat rumah mak Nab, Hazmi dah leh panggil mak, ayah dan juga kakak.... Hazmi paling rapat ngn ayah Razak dia.... Boleh dikatakan kalau hantar Hazmi ayah nyer wat teman p sarapan pagi naik motor.... Kalau sehari mesti ronda2 kat taman ngn ayah naik motor.... kadang2 tu sampai 5 kali sehari.... tak dapat ngamok.... daq jemi kuat ngamok...hehehehhe

Makin lasak sekarang ni.... kalau abg Hazim sebut "cak" ketawa kan main.... tapi kalau org lain sebut wat dono jer.... Sekarang ni tanya mana hidung, telinga, gigi, kepala ngn mulut dah tau tunjuk ngn betul... Pastu kalau makan tanya sedap tak memanjang angguk kepala.... dah pandai juga salam ngn org... Moga2 jadi anak yg bijak yer AMIN....

Layan jer la gambar2 daq Jemi nih....
Meniarap sokmo gini

Nyenyak nyer daq Jemi tido

Dah pandai minum guna straw... kalau abg Hazim dulu lambat sket 

Pantang ambil gambar.... Ketawa jer

comey anak mama

With abg....  Abg Hazim naper pejam mata?
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~