Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 13 Ogos 2010

Hazim pose lagi

Kejap jer kan dah 3 hari kita pose.... hari ni gak hari pertama aku p sekolah lps MC 32 hari.... tak lah penat sangat cz budak2 thn 6 ada ujian Gerak Gempur.... lagipun hari Jumaat balik kan awal... kol 12p.m...

Balik jer terus tido sbb semalam cuma tido 2 jam jer....  tido kol 2a.m... 4a.m... dah bgn utk masak sahur... ngntuk yg amat.... Dah petang masak sup ayam utk juadah berbuka .... Hazim suka sangat mkn sup ayam tapi kuah ngn kentang ngn karot jer.... ayam nyer x mkn langsung.... satu menu jer.... sayur goreng, masak masa sahur esok jer lah... harap2 Hazim pose  lagi... Syukur bila p ambil, Hazim bgtau dia pose.... Dah 2 hari Hazim pose penuh... Syukur... Moga sihat yer Hazim menjalani ibadah puasa....

Hero mama, maintain senyum tiap kali snap... nak tunggu berbuka

Masa p ambil bujang2 kat rumah Mak Nab, dapat ikan pari masak asam pedas... (terima kasih).... Siap pesan lagi Hazim mkn ikan tu ngn kicap... Untung Hazim... sayang tol Mak Nab ngn Hazim...

 Menu berbuka
 asam pedas ikan pari (Mak Nab bagi)
sup ayam mama masak

Berbuka hari ni berdua lagi ngn Hazim.... adik Hazmi aku bukakan CD lagu2 utk kanak2... Diam sekejap layan lagu sambil joget2 ala Hazmi.... Leh la mama mkn ngn Hazim aman damai... kalau tak sambil makan sambil berperang ngn Hazmi... My hubby??????? masih shift petang sampai esok.... berbuka kat kilang jerlah... Hazim sangat suka makan nasi ngn kuah sup yg banyak... 

Mula2 mkn suap sendiri....
Pastu soh mama suapkan...
Hazim oh Hazim manja tol...
Dah besar pun makan nak bersuap jer...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~