Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 24 Ogos 2010

Hazmi demam lagi..... Kesian anak mama.......

Actually petang Jumaat lepas, masa ambil Hazmi dari rumah Mak Nab, Hazmi dah demam n selsema.... Memandangkan stok ubat masih ada.... terus bagi Hazmi makan ubat.... nampak cam dak ok sket....

.....Tapi.....
Hari Ahad malam tu.... Hazmi demam balik... selsema... aduh semalaman tak tido... dapat lelapkan mata dari kol12 sampai 2a.m.... pastu bgn n merengek jer... papa bergerak menagis... mama bergerak menagis.... aduh!!!!!!!!!.. Ubat dah bagi tapi mungkin sbb xder antibiotik... jadinya demam tu x kebah2....

Kesian anak mama..... demam....

....Pagi Isnin....
Aku stay p ngajar cz my hubby der kat rumah.... dia shift malam... Makanyer My hubby la yg jagakan Hazmi.... Mak Nab plak xder hari ni cz dia p hospital... Kata my hubby hazmi dah ok sket... cuma nak melekat jer ngn papa dia...
So petang tu, ke Klinik Tampoi cz hazmi perlu check up utk 15bulan (sethn 3 bln) berat Hazmi x naik2... maintain 10kg... dapat la ubat cacing sbb nurse risau berat tak naik...

Balik dr klinik Hazim demand nak berbuka Pizza ngn Sup Cendawan.... Beli Pizza jer, sup nyer beli N masak sendiri....

............LepasBerbuka...........
kol 8p.m... badan Hazmi dah panas smula.... Decide bawa Hazmi p  Klinik Prima... Sampai dalam kol 8.20p.m.... dapat no 69... mak aaaiiiii ramainya manusia.... tunggu dalam kol 9.30p.m. baru dpt jumpa doktor... Check suhu jer 39.1... leh thn tinggi... terus kena sumbat ubat kat buntut dia lah.... tapi doktor tu pelik cz tengok Hazmi lasak cam tak demam jer.... Dapat ubat berbagai.... kol 10p.m. sampai rumah.... seharian yg memenatkan....

Dok tunggu turn no kat klinik.... 
Kesian Hazmi x ceria pun.... Abg Hazim ceria sokmo

My hubby cepat2 siap nak p keje lak.... kesian dia x cukup tido langsung.... Terima kasih utk my hubby yg tersangat byk membantu.... TQ sayang.... Luv U So Much.....

Around kol 11.30 Hazim n Hazmi dah tido.... baru lah nampak Hazmi tido ngn nyenyak nyer.... Moga cepat sembuh yer sayang mama..... Luv u all..........
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~