Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 25 Ogos 2010

15 RaMaDHaN dan HaZiM

Diam tak diam dah 15 hari puasa..... kat radio dah mula berkumandang lagu raya..... 
Hazim masih lagi berpuasa... Syukur Alhamdulillah masih bertenanga dah berat badannya tak berkurang...

Hazim pagi sahur ke 15
Setiap kali sahur mesti ada segelas 100 plus,,,
segelas soya jagung dan air masak...
masih mampu tersenyum w/pun mata mengantuk
Masih berselera mcm mkn tghari....

 Setiap kali berbuka puasa  mesti tanya mama bila nak balik rumah Wan (rumah ayah aku kat Kedah la)....
Kalau ikut turn raya thn ni kat Johor ........TAPI.......
memandangkan mak aku kat Kedah call soh balik cz nenek kat kg makin tak sihat....
maka my hubby decide balik lah.... Mungkin 8hb bertolak balik....
Yg paling hepy Wan ngn Tok lah cz rindu sangat ngn cucu depa....
Semoga semuanya berjalan lancar seperti yg dirancang ...
Semoga Hazim dapat berpuasa penuh utk tahun ini....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~