Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 4 September 2010

Majlis Khatam Al-Quran

Semalam adalah hari terakhir sekolah..... jadinya hari terakhir juga menyambut bulan Ramadhan di sekolah utk tahun ini..... harap2 berjumpa lagi pada tahun depan....
Sepanjang bulan ramadhan ni, dah jadi acara wajib pada waktu rehat murid2 akan bertadarus mengikut juzuk yg telah diberikan.... Jadinya hari Jumaat semalam berlangsung majlis Khatam Al-Quran yg dibacakan oleh murid2 tahun 6.... Selesai acara Khatam Al-Quran.... Murid tahun 5 lak wat persembahan nasyid..... cam biasalah aku dok sibuk tanda kertas ujian murid2 tahun 6 terlupa nak ambil gambar lagi.... Aduyai... asyik lupa ja....

Lepas tu ada plak acara yg murid2 semua tunggu.....
Acara bagi duit raya.... kepada semua murid n murid2 miskin....

 ......Inilah yg dinanti2 kan pada hari raya......

Seterus acara bersalaman antara murid2 n cikgu.... dan cikgu cikgi plak....
Untuk semua cikgu2 dan murid kat SKSBt 10 saya mengucapkan
"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri" 
n
"Maaf Zahir dan Batin"

Balik kampung hati2 k..... semoga selamat pergi dan balik..........
Untuk murid2 tahun 6 beraya, beraya juga.... jangan lupa wat ulangkaji.....
UPSR lebih penting..... naik jer cuti terus exam tau.....
Moga semuanya menjaga kesihatan dan keselamatan diri masing2.....

Daaaaaaaaa
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~