Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 10 September 2010

....Best nyer tak Jam....

Dah plan 8hb nak bertolak balik Kedah.... so lepas sahur tu terus la kemas2 per yg patut.... dalam kol 7.30a.m baru dapat bergerak .... Tu pun Hazim n Hazmi masih lagi tido masa kuar dari rumah... Dari Jb sampai melaka dua2 bujang masih sedap tido....

 Nyenyak nyer Hazim dan Hazmi tido..

Singgah hentian kat Melaka mandikan bujang2.... Syukur perjalanan hari ni tak jam langsung.... Semua jadi pemandu berhemah...  majoriti drive 110 jer sbb ada jer polis dok tunggu kat pondok... ada yg memang sedang teropong.... tapi byk yg dok main hanset jer.... tapi kalau laju memang der yg kena speed trape....
Driver 4 d day mestilah my hubby....

Cuaca pada hari tu leh tahan panas.... mengantuk beb masa drive

Dah makin petang baru nampak kereta makin banyak.... Daq Jemi dah mula mengamuk... tak tahan seharian dalam kete... Kalau abg Hazim dulu tido jer... senang sket.... Adik Jemi ni lain sket... berbeza naaa ngn Hazim....

 Serius nyer adik......

Dalam kol 5.30p.m.... selamat 10 jam sampai juga rumak mak kat Kedah.... Syukur alhamdulillah selamat perjalanan kami sekeluarga... der menu berbuka yg best mak dah prepare... hilang semua diet masa raya.... Cnfrm bertambah kilo2 lepas raya nanti......... hahahahha...... 
Semoga raya tahun ini meriah dan ceria semuanya...

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
"MAAF ZAHIR DAN BATIN"
DARI
SAHFARIN, 
RAFSHILA,
HAZIM IKHWAN 
&
HAZMI IKHWAN
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~