Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 September 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

Ni la first time nak try masuk contest ni..... 
Contest ni anjuran MaMaLieYna

Contest ini akan bermula pada 08 September 2010 dan akan berakhir pada 20 Oktober 2010
Nak tau lebih lanjut lagi sal contest ni terjah di SINI
nak tau per hadiah yg ditawarkna lak..... leh click SINI

Aku lak nak try gambar Daq Jemi.....
 NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
UMUR : 1 tahun 5 Bulan
Hazmimemang suka explore tempat2 yg terselit
masa ni mama sedang makan
hazmi lak sibuk masuk bawah kerusi ni
tak tau ler per yg best sangatkan duk kat bawah ni
Muka serius jerr
per la yg Hazmi fikirkan?????

harap2 Mamalieyna terima k....
Tapi gambar blur sket

Tak Habis Lagi....

Ingatkan dah habis UPSR dah kurang sket keje....
Leh la balik awal cz dah xder lagi kelas tambahan utk murid tahun 6
TAPI....
dah kuar jadual start minggu ni sampailah 14/10 ada lak latihan rumah sukan utk murid....
Aku ni yg jenis x minat sukan
MAKA.... NYA
Kemalasan tu tahap yg tinggilah....
CAM... NER pun
menggagahkan juga diri utk hadir.....
dengan semangat yg tinggi juga aku berazam....
nak datang tgk budak2 wat latihan utk Rumah BIRU
!!!!!!!!!!!!!!!Go Biru Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semalam juga kat sekolah ada jamuan oleh guru2 yg dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) utk tahun 2009.............. jadi byklah menu yg ada ....
Aku plak termakan lah byk.... Sonak den perut nyer....
jadi balik rumah tu bercadang lah nak lelapkan mata sekejap..........
Mak Aiii aku tersedar kol 4.15...... 
hahahhahahha 
makanya kol Cikgu Hairil bgtau x dtg (Maaf yer Cikgu)
Sbbnya latihan tu kol 3 sampai 5....
Ngeh...Ngeh... 
Sungguh x senonoh ini cikgu....
Yg penting minggu depan datang k.....

 
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~