Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 1 Oktober 2010

Riang ria murid sekolah

Hari ni sajer jer nak tempek piccas murid yg aku ajar....
maklumlah baru habis UPSR.... sukanya bukan main..
kalau bab belajar memang lah kurang rajin,
tapi kalau bab main diaorg lah no 1
cuba tgk gambar2 kat bawah ni
Bukan main suka bila cikgu bg tau nak masuk gambar kat tenet
diaorg ingat main2
kan dah intrfrme....
heheheheheheh

Ni lagi satu gambar
Dok berbual jerkan....
harap2 bila result kuar nanti dapat yg best2..
lagipun mana yg boleh semak, 
cikgu2 dah semakkan,
jadi murid2 ni dah boleh agak2 la per depa dapat nanti...

Ni la yg akan jadi kenangan utk depa sampai bila2....
zaman yg ceria seindah suria pagi menyinar di pagi hari....
Ceeeewahh....

"comei lotte contest by jaijina"

nak join contest ni lak
dari jaijina
tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.

nak try gambar ni lah
gambar ni pun adik yg ambilkan masa balik beraya di kampung


 NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
D.O.B : 21 Mei 2009
UMUR : 16 Bulan
NAMA IBU : Rafshila Bt Romli

i love da last pic...bila adik saya nak snap pic je, Hazmi g jatuhkan kepala die tu kat bahu ayah..manja sangat nampak..mane la wan ngan tok die tak tentu arah rindu merindu bila dorang dah balik Jb..huhu

Kat sini saya nak tag kan kat
Eja
Wie
Ayu
Elyies



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~