Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 4 Oktober 2010

Masih mood beraya

Hari Sabtu lepas beraya kat rumah mak sedara my hubby kat Senai....
dah hujung Syawal baru sempat nak p...
dah plan awal nak p tapi masa tu mak sedara my hubby lak yg x der kat rumah...
jadinya minggu lepas w/pun my hubby masuk keje kol 7p.m....
try juga bajet masa supaya dapat p beraya....
Dalam kol 2.30p.m. tu dapat la bergerak kuar rumah
nak snap piccas berbagai2 tu x dapat la plak cz ada sedara lain pun dtg beraya gak...
cuma yg ada gelagat daq Jemi
p masuk bakul bekas kuih...
Mak sedara dah letak balang kuih atas meja Daq Jemi ambil bakul masukkan diri dia lak dalam tu
Ni ha piccas nyer... layanzzzzzzzzzzzzz
 Best ker dik dok kat dalam tu

Kan main suka bila dah dapat port yg best....
heheehehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~