Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 12 Oktober 2010

Main2 waktu petang.....

Sekarang sejak Hazim dah dapat basikal baru yg lebih besar n sesuai ngn tinggi dia.....
kan main suka lagi cz dah teror la konon.... kalau tido pun leh senyum2.... bila tanya Hazim suka sangat naik basikal.... boleh gitu.............
Tiap2 petang dah jadi acara wajib nak kayuh basikal tu....
kalau dulu puas dok suruh naik basikal, skuter dia jer la yg dia lenjan....


Ni lah gaya org hepy naik basikal

Skrg ni Daq Jemi lak yg dok verangan bawa skuter tu....
layan jer lah yer

 .......kan main suka dia.....

Gaya Si Comel Berbaju Raya

nak join contest lagi
Kali ni dari BabyIbu ngn azzamoro

nak tau lebih lanjut sal contest ni leh le klik kat SINI dan SINI


Der  ramai gak penaja utk contest kali ni....
Senarai Penaja (ikut susunan abjad)
    * BabyRuffkins
    * Gin & Jacqie
    * IzzyBakery
    * Myavenue888
    * MySuperkids
    * SecretBargains

    * SofeaBabyWear
    * Tote Boutique
    * Tupperwareville
    * Weego Bottles
    * Victoria's Secret Heaven


Tambahan penaja terkini



Mencuba pada gambar ni

NAMA : Hazmi Ikhwan Bin Sahfarin
UMUR : 16 Bulan
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~