Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 15 Oktober 2010

Esok Exam PTK...... Wish MeLUCK!!!!!!

Esok nak ambik exam PTK..... Khas utk org Gomen kalau nak pergerakkan gaji ke tangga yg lebih baik....
Tapi bukan senang tu.... Nak kena dapat 4 bagi dua-dua paper....

TAPI tadi lepas dengar belanjawan dr PM kita.... PTK nak dimansuhkan start bulan 6 tahun 2011....

Jadinya sok p la exam.... cam tau2 jerlah jawapan nya... lagipun memang dah der jawapan.... pilih lah yg mana berkenan di hati.... hehehhehhe
per2 pun aku dok try gak le search kat tenet ni kot2 la der jumpa sal PTK ni..... tak pun jumpa ler cth2 soalan...

Harap2 sok dapat wat yg terbaik utk diri sendiri............ dah lama x masuk dewan exam ni ketaq gak la kaki....hehheheheeh

Last masuk dewan exam ni pun masa kat maktab tahun 2007........... Jadinya doakan yg terbaik utk aku k....
....................WISH ME LUCK K.................

Best dan TAK Best

Belanjawan dah pun siap diumumkan....
Pasti lah ada yg best dan X best....
Yg best sesangat bila cukai dah kurang @ x der terus.....
Ha saper nak beli Hnbg..... simpan duit.... tahun depan leh beli....k
Byk juga barang yg PM sebut tadi....
k lah kat situ kan...

Pastu bg yg plan nak mengandung tu cepat2 usaha....
Cuti bersalin dah ditambah jadi 90 hari.....
Cam ni aku pun nak tambah lagi satu lah....
Kena lipat ganda usaha ni....
hahhahahhahaha

Yg TAK BEST sesangat 
bila kakitgn kerajaan x dapat BONUS yg diharap,  
TAPI
#
#
#
#
#
Tak per lah 
dapat gak
RM500 
Dari 
Dapat
Langsung
Boleh lah plan wat bajet utk Hazim tahun depan

Per2 pun terima kasih utk PM kita atas apa yg telah diumumkan tadi...
Semoga semuanya memberi manfaat kepada rakyat Malaysia.....
1 MALAYSIA " Rakyat didahulukan Pencapaian Diutamakan"

SuKaN TaHuNaN 2010

 Tahun ni berjaya juga cikgu2 sekolah menjayakan sukan tahunan w/pun skul yg ada ni xder padang yg besar.... sedihkan skul xder padang.... huhuhuhu
Jadinya terpaksalah sekolah menyewa padang sekolah lain yg berhampiran.... Bawalah anak2 murid ke sana dengan bas yg pastinya disewa.....

Disebabkan sewa padang sekolah lain, terpaksalah wat waktu petang............ kalau dah petang, Hazim memang lah ikut skali... Kebetulan lak sekolah yg disewa tu sepupunya ada kat sana......... Sibuk lah dok main ngn sepupunyer.......... Mamanya rumah BIRU, Tapi Hazim ni leh lak dok menjerit nak MERAH menang...
Reason:-
^
^
^
^
^
 Sebab papa dulu rumah merah...
Uuuiiikkkkk
Sungguh tak logik nyer alasan
Papa nyer dah tinggalkan zaman sekolah 
21 tahun....

Encem boy mama

Yg best kali ni cz Hazim ikut sama.....
Jadi dapatlah Daq Zim tu merasa cam ner la sukan kat sekolah mama nyer....
 Rumah Biru.... Hang Lekir....
Tahun ni perbarisan pun dapat no 3

 Juara Keseluruhan tahun ni menag kat RUMAH KUNING TAHNIAH!!!!!!!!!!!! TAHNIAH!!!!!
Juara Perbarisan utk tahun 2010
....Cam ner x menang siap ada maskot Spongebob lagi.....

Rumah BIRU dapat no 3 jer tahun ni.... 
Ok lah tu turun takhta lps 2 thn dok pegang juara...
Per2 pun semuanya dah settle............
Syukur semuanya dah selamat..............
Tahniah utk SEMUA

Cuma Hazim yg kepenatan tu tertido dalam kete sampai la kena kejut masa maghrib utk mandi n makan... Menangis x nak bangun.... Penat sangatlah tu...
dah bgn tu leh lak dok merengek ajak balik rumah.... dah mama nyer soh tgk kat depan tu ada adik saper.... ada basikal saper.... barulah dia realise dah dok kat dalam rumah....eeemmmmm tulah kalau dah tertido masa maghrib....
Dah bgn jer mama mandikan n suapkan makan cz mata tu cam x leh bukak.... penangan sukan tu tido sampai pagi tadi.... Nasib baik bagun pagi tadi ceria jer...... Sayang anak mama.......
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~