Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 22 Oktober 2010

Lagi sal Hazim dan Hazmi

Lagi nak citer sal dua bujang kesayangan ni..... hari2 bila ambil dari rumah Mak Nab, rasanya makin montel, tambah2 Hazmi yg memang kuat makan.... Asal nampak makanan mulut tu ringan jer sebut "NAK"...
kalau x bagi melalak....

Kalau waktu pagi Hazim paling suka sarapan ngn segelas susu n sebuku roti sblm p skul... Fvret mstilah Roti jagung (Gardenia).... Bila Hazim makan, Hazmi mesti minta satu.... Kejap jer suap dah hbs satu buku....
Badan makin hari makin semangat tapi ligat x hengat.... tak per kan yg penting sihat....

Dah makin montel makin kuat lak dia dok belasah abg Hazim....  Tiap2 hari mesti dengar abg Hazim jerit " Mama, tolong!!! adik pukul Hazim".... tak pun tiba2 dengar Hazim meraung n menjerit...........
Semalam bila Hazim ambil buku nak wat latihan, dia pun nak juga buku tu.... padahal dah bagi buku lain... tak kisah nyer dia.... buku tu juga yg dia nak.... tak dapat dia cubit nya abg Hazim sampai melalak... Alahai abg.... dah papa kena ribakan...

Tapi adik Hazmi x puas hati.... nak juga dia cubit lagi abg w/pun dah diselamatkan oleh papa........... last skali bagi la buku tu kat dia.... baru puas hati.... Ni lah anak2 mama tiap2 malam.......... Tapi yg penting kata org budak lasak ni nanti cpt pandai cz depa suka explore.... Doa2 betul lah hendaknya amin....

Nak tempek piccas......

 Masa ni abg tgh main game.... tgk hazmi x puas hati dia dok kat atas blkg abg.... Bukan setakat duduk.... siap lompat2 lagi.... adik oh adik....

Setiap kali main.... mesti remote control tu ada dua.... padahal remote yg adik Hazmi pegang tu dah rosak.... kalau la dia tau sure dok merebut yg abg Hazim nyer...

Per2 pun utk bujang2... mama...
Mama ngn papa luv both of you so much....
Moga jaadi anak yg soleh n baik k.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~