Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 28 Oktober 2010

Contest..... Hazmi masuk Top 10......

Mula jadi blogger memang tak tau per2 langsung..... masa tu tau post entry sendiri n hari2 dok berblogwalking jer..... baca citer rumah org.... tau wat blog ni pun my sis yg blaja kat UTP tu ajar.... tu pun bila baca blog dia
Sekarang ni pun masih banyak ilmu yg kena blaja....
akaun nuffnang yg ada tu pun my sis juga yg ajarkan.... Bila dah ada akaun nuffnang tu dapat lah tgk
oooooohhhhhhhhhh
ada pergerakan RM di situ... walaupin ciput.... Biasalah blog picisan mama....
Tapi yg penting bukan tu yg mama kejar..... tulis blog pun coz suka2 nak syer cerita-ceriti...
jadinya n3 ni nak citer sal contest....
Tapi intro nya panjang la plak....
tau sal contest ni pun bila selalu baca blog mamalieyna Suka lihat aksi anak mamalieyna Arif yg comey....
So blaja lah masuk contest anjuran ibu batrisya "Baby Raya Baby Bergaya"

Terkezut gak tgk pagi ni Hazmi masuk top 10.....
Tahniah utk Hazmi....
Semoga ada rezeki utk peringkat seterusnya.... ^_^

 .......Hazmi no 56.....

 Arif pun masuk top 10 juga.... TAHNIAH utk sumer top10 boys.....

Nak tau baby2 lain yang terpilih, sila ke SINI!
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~