Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 1 November 2010

SekITaR KeJaDiAn ~~ PaRt 2~~ Zoo MeLaKa

Sambungan p Melaka... Zoo Melaka

Lbh kurang kol 11a.m.... sampai kat Zoo Melaka... ramainya org kat pintu nak masuk tuh.... Tunggu jap cz cikgu uruskan tiket nak masuk.... jap jer dah dapat semua tiket yg perlu...

....My hubby tunggu tiket....
..Tak sabo agaknya nak masuk...

Masuk jer niat cikgu2 nak bagi murid2 naik tren tp ramai sgt so tgk dulu pertunjukkan haiwan yg ada kat Zoo Melaka...  Hazim excited sgt tgk burung2 wat prtunjukan... Rasanya semua yg ada berpuas hati lah...

 Tengok!!! Khusyuk tol Hazim dok tgk pertunjukan haiwan tuh
Me.... Sbk nak snap gambo jer

 Pertunjukkan burung

 My hubby yg excited sama....
tgk kamera pun x nak
heheheheeh

 Ramai tol datang melawat Zoo Melaka hari ni...
Tgk ada yg termasuk skali masa snap2...
Hazim cam biasalah.... mata nyer ke lain

 bang hazim ni dah 5 tahun tapi masih takut...
iissskkk Hazim nih...
Berdukung lagi bila nak bergambar 
kalau tak menagis cam baby..
Alahai abang.....

 Hazim n Kak Farah (anak Cikgu Halila)

 tgk.... Mata Hazim pejam lagi
Tgn maintain PEACE.....

 Yaya, Farah n hazim

Asyik ambil gambar org jer.... 
Last skali baru dapat interfrme....

Nak stop dulu citer sal Zoo
Next n3 nanti baru citer tempat lain lak.... 
Sambungan part 3.... tunggu...........

~~RoMbONgAN ChE KiAH Ke MeLaKa~~ Part 1

30hb Oktober 2010 (Sabtu)

Sek aku wat rombongan p melawat Melaka utk murid2 tahun 6,5, dan 4.... Asalnya utk murid2 tahun 6 yg dah settle UPSR 2010..... Murid2 tahun 5 ngn 4 tu utk memenuhkan seat jer lah.... Jumlah semua yg p melawat semalam 84 org.... Murid2... Cikgu 4 sure lah... kalau tak saper lak yg nak kawal muridkan...hehehehe
Anak2 cikgu n ahli keluarga cikgu2....
Aku lak bawa hazim skali... Bayran samalah cam murid2 gak.... last minute ada sorg cikgu lelaki x dapat join... so aku pun dgn rasmi nyer memenuhkan seat tu ngn my hubby.... tolong jagakan budak2 juga....

 Me n hazim

......Nyenyak nyer dua beranak ni tido.....

 Me n Cikgu Harlina

Plan awal nak bertolak kol 6.30a.m.... Tapi bas sampai kol 8.30a.m... jadi baru lah bertolak ke Melaka... So dah delay 2 jam perjalanan... uuummmmhhhh... Conform lari scedule... dah la p balik hari

Di sebabkan dah lambat... so breakfast dalam bas jer.... Makan Nasi Lemak.... Murid2 lak excited semacam... dah macam2 bekal makanan yg depa bawa.... makan lah korang janji korang hepy.... makan banyak2 pun x per, simpan tenaga nak tawaf kat Zoo Melaka.....

 Makan jgn tak makan..... 
kang lapo lak masa nak jalan kat Zoo

sampai Zoo Melaka lebh kurang kol 11a.m... mak aaiiii   ramainya umat manusia yg datang melawat.... Ffuuuhhh .... Memang patut jadi Melaka Maju lah....

cam dah panjang jer entry ni.....
sambung lain entry lah utk tempat2 kejadian sepanjang hari.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~