Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 8 November 2010

BiLa SeMuA NaK DiTeRBaLikkAN

tajuk cam hidup dah tunggang terbalik ker????????????????
iiissskkkk..... Jangan la gitu.... minta simpang la kan....
Sebenarnya nak citer sal dak Jemi la.... sekarang ni asal naik beskal dia jer mesti diterbalikkan.... kalau dah terlebih kreatif ni lah jadinya....
tengok jer la gambo2 yg ado ni....

 Tengok la tu..... dia terbalikkan basikal tu
pastu main kayuh pedal tu ngn tangan
aduyai ini daq tecik ni....

 Kan main suka lagi....
Pastu kita ni dok sibok la takut beskal dia tu terbalik....
Dia lak....
cam nak terbang gitu...
kembang kempis hidung ko tu dik.....

 Ni lak dok pusing kan tyre tu....
lalalalallaalla ^-^

Bila dah story mory sal dak Jemi mesti nak selit gak sal bang Hazim.... sekarang ni dah makin pandai membaca.... kalau saper2 yg tau sal buku anakku ... Hazim baru nak masuk buku 7...hahahhaha.... mama suka

Gambo kat bawah ni dah lama gak..... masa ni kat Giant Nusa Bestari... P pun lepas balik dari klinik.... Hazim gak yg demam.... jadi plan p giant nak beli Vitamin utk Hazim spy kurang sket demam.... masa jumpa doktor tu pun doktor pesan no more KFC n Mc' D.... supaya hazim jarang demam.... TAPI mama suka KFc n Mc' D.... Kena stop dululah eekkk... kalau nak mkn gak kena mkn tanpa Hazim la....

 nak sangat naik motor ni tapi bila dah naik tak nak laks....
Hazim yg pengeri org nyer....

 Tgk la gaya nye tu.....
Asal bergambo jer mata jeling ke lain.....
Yg penting encem kan...
hehehehhe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~