Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 12 November 2010

@PLayGrOUnD GiAnT

Baru2 ni tekak terasa nak makan lamb chop.... Nak p beli kat hutan bandar yg sedap dan murah tu masa x mengizinkan plak... So nak senang n paling dekat p Sedap Corner kat giant Nusa Bestari jer lah... 

Jadinya sementara nak tunggu depa masak.... bawa  Hazim n Hazmi p main kat playground giant tu....
Hazmi excited....  sampai tido malam tu merengek jer.... rupanya kaki krem.... Cian dia... kalau Hazmi tak dapat tido.... mama pun sama lah x dapat tido gak...huhuhuhuhu

Tak banyak gambar yg mama snap....  ada 3 keping jer cz mama guna hp... Hazmi lak asyik nak berlari jer... jadinya semua gambar asyik "marilah bergoyang"....

Jom layanz...........

 Niat di hati nak turun tiang tuh
tapi hati kechik...

 sekali hazim turun slide ni....
satu Giant dengar suara dia menjerit...
Aduyai anak mama ni...
dah 5 tawun la...

Hazmi yg over excited
semua nak explore
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~