Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 18 November 2010

uuiiissshhhh..... tak dan sungguh!

Minggu last sekolah ni byk tol keje.....
dah tu plak dapat cuti hari Selasa n sambung cuti raya aidiladha
Semalam ngn esok hari ni p sekolah cam biasa...
Jadi mood memang lah mood bercuti...
kata org.....
nilah untung keje cikgu...
asal sekolah cuti cikgu cuti sama.... tapi gaji jalan......
betul ker???????????????????

per la yg aku dok melalut ni....
tak dan sungguh nak update blog ni.... banyak yg lom settle...
bila dah kat belakang tu M dok melekat lagi la payah...
ni mata lak ngantuk aku nak p tido dulu lah..
hujan turun, perut kenyang.... jom tido...
gemuks kan per yg patut...heehhehehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~