Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 27 November 2010

Hazmi dan tangga

kalau saper yg rajin baca blog ni mesti kadang2 tu busan kan.... maklumlah asyik citer sal anak n diri sendiri jer... cam la artist n glamour sangat.... Tapi saper2 ygs sudi baca... leh terus kan baca... cz masa wat blog ni dulu pun memang niat nak citer byk2 sal bujang2 yg ada.... nanti bila depa dah besar leh la depa baca... tengok gelagat sendiri masa kecik2..

N3 kali ni pun nak citer sal Hazmi lagi.... Hazmi sekarang suka sangat naik tangga... kalau dah naik tu siap babai kita yg dok mengejar kat bawah ni.... baru ni kat rumah mak nye dah jatuh tangga golek2... kata abg Hazim tinggi gak... Syukur tak der yg seruis.... Bila tanya abg Hazim cam ner adik leh jatuh... Katanya "adik Hazmi dok meniarap atas tangga pastu babai kat Hazim"... iisskkk adik ni, cam ner la ko tak jatuh...

ni la aksi dia dok melarikan diri naik tangga

 Cubaan melarikan diri...
Hazmi ingat mama nya kejar la tuh...
kan main suka lagi..

 Ni lah port dia berdiri sambil babai kita
pastu kepala laks letak kat celah besi tuh... 
iiisskkk
kalau lah kamoo jatuh...

ceria sokmo...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~