Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 2 Disember 2010

~~Berdua lagi Baik~~

Tengok tajuk cam honeymoon lagi skali jer.... berdua-duan ngn my hubby.... 
tapi

 v
v
v
v
v
v
v

sebenarnya plan nak kuar jalan2 ngn Hazim jer..... lagipun Hazmi asal nampak aku pakai tudung jer terus ambil beg hijau dia cakap "umah Mak"... memang nak sangat p sana cz nak naik motor ngn ayah dia la.... My hubby work shift pagi.... Kol 3p.m... baru balik... Aku lak nak kuat time lunch... jadinya sblm my hubby balik... kitaorg dah ada kat rumah lah...

Plan nak p Giant Tampoi la... nak beli barang2 dapur... Lagipun aku suka makan hot plate yee mee kat situ... Hazim laks memang wajib nak main playground yg ada...Asal main jer ko main ngn daq pompuan yg comey je yer... Sambil mama layan makan... main lah ko Hazim... janji kamoo hepy...

Ni la port yg paling Hazim suka.... susun puzzle...
tekun gitu...

P/S >>> mahalnya barang2 sekarang... ambil 7 item je dah rm80....
               Nak p lagi malam no cz papa lak nak mkn hot plate yee mee
               Mama suka jer dapat jalan2... hehehhe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~