Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 7 Disember 2010

Dah MaCam ToNGkaNG PeCaH

Petang tadi bagi jer hazmi main puas2... semenjak dua menjak aku cuti sekolah ni dia makin lah melekat jer ngn aku... naper ek?? ada petanda kah di situ????????? heheheehh

So bila dah bagi main kan main suka lah dia mengecahkan semua mianan abg Hazim dulu... Semua mainan Hazim dah jadi milk Hazmi... Lagi satu Hazmi ni pantang tengok rumah kemas... naper lah kamu dik??... Pantang kita kemaskan mainan yg dia dah kecahkan tuh... nangis... iisskk geram laks tengok kamu gini...

Sekarang ni lak asyik sebut takut jer... asal bunyi yg pelik2 n kuat melatat tak tentu pasal n meraung... aduh.. kamu ini... berpeluk jer.... kesian pun ada bila tengok dia terkejut tuh... bukan setakat bunyi pelik n kuat jer... Hazim menjerit pun dia terkejut... naper lah jadi gitu... manja betul lah sekarang ni...

Cuba tengok Hazmi mengecahkan rumah.....

 satu bakul mainan dituang nya


Bersepah nya

SaLaM MaaL HiJRaH 1432H

Rasanya tak terlambat lagi nak ucapkan salam Maal Hijrah utk semua umat islam di mana sahaja, terutama sekali yg sudi membaca blog ini....Selamat menyambut tahun baru...

So bila dah sambut Maal Hijrah pastinya kat Malaysia ni akan bercuti... mungkin ada yg plan p jalan2... aku lak dok lepak2 kat rumah jer... My hubby pun cuti hari ni tapi bagi peluang dia berehat sepuas-puasnya... aku lak seronok dok melayan lappy ni Cz Hazmi dah tido... My hubby ngn Hazim dok melayan main game kat PS2... aman nya dunia ku...hihihi

Mood memasak agak kurang hari ni sebab semalam tutup kedai... biar org jer masak utk aku semalam... Jadinya my hubby request nak makan lauk sardin jer... biaq betui nih... simple gile menu aku kena masak... last masak sardin, goreng ikan gelama masin fvret my hubby, ulam salad... keropok.. settle menu lunch yg simple di hari cuti.. yg penting perut kenyang... Alhamdulillah

 Bagi yg tak tau ikan gelama masin... leh tengok gambar kat bawah ni... kalau kat kedah ikan gelama masin ni selalunya makan ngn pulut gaul ngn kelapa sebagai sarapan pagi... memang sedap...

 gambar dari pak cik google lah... 
TQ pak cik..hehehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~