Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 9 Disember 2010

Hazmi makin berani sekarang

Citer sal anak-anak mama lagi.... hari ni botakkan Hazim dan Hazmi... My hubby pun sama ikut botakkan juga...cute lak tengok depa bertiga botak... semenjak2 dua menjak ni jeles jer tengok... bila lah aku nak ada kawan ni... adakah aku perlu menambah ahli kelurga atau adakah aku sedang ke arah itu.... hihi

So petang tadi cam biasa lah bila cuaca elok bagu bujang2 main kat luar.... bila rumah kat jalan mati... senang bagi budak2 main cz x der kete nak kuar masuk...Kebetulan anak2 jiran yg menjadi kawan Hazim pun seusia Hazim n juga lelaki.... jadinya hari ni seronok lah mereka berbasikal...

Hazmi pun sama, semakin berani... jadinya basikal abg Hazim dulu dia nak bawa... memang berani lah Hazmi ni... Berangan jer lebih w/pun kaki x sampai nak kayuh... jadinya kita lah yg kena tolak... Tak caya meh tengok gambar k....

 Hazmi nak wat peace ke
give me 5!!

 Ada hati nak kayuh tapi kaki x sampai...
Nampak gaya cepat lah hazmi ni pandai naik basikal
Abg Hazim dulu dah 3 tahun baru berani naik basikal ni

 gaya superman dari Hazmi..
Papa jaga2 adik nak terbang nih...

 Abg hazim yg kepenatan.... 
Makan Ice cream...
Actually x suka sgt bagi Hazim mkn ice cream yg beli dari Uncle motor
tak baper bersih cz My hubby pernah tengok kuku uncle motor tu
HITAM!!! eeeeeeeeeeeee...
Tapi dah kwn2 nye beli dia pun nak sama... terpaksa ikut kan juga
kesian lak dia dok tengok kawan2 makan...

My hubby pun ikut sama botak
Hazmi nak cuba naik sendiri
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~