Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 13 Disember 2010

@ My MIL's House

Balik dari majlis berkhatan anak sepupu my hubby.... terus balik rumah My MIL. Plan nak tido sana sebab kata My MIL mak Busu my hubby tido sana semalam... mengharap dapat lah Hazim n Hazmi main2 ngn Hasif... Tapi hajat tak kesampaian... Mak Busu balik petang tu sbb Pak Busu x sihat... nak p klinik cek Pak Busu... Semoga Pak busu diberi kesihatan yg baik oleh ALLAH... AMIN...

So Hazim n Hazmi lagi lah.... main berdua lagi.... Lepas Maghrib p melawat Pak Ngah my hubby yg excident tu lak... Ngeri gak aku tgk kaki dia.... terkopek kulit... nggeee....
Harap sembuh dgn cepat!!... Lagi pun ada org demand nak main Hazmi.... so lepak kat 1jam setengah bagi puas depa main2 ngn Hazmi...hehe

My hubby hari ni keje shift petang... masuk kol 3p.m... jadinya balik cepat... lepas mkn tgh hari terus gerak balik...

Sempat lah snap2 Hazim n Hazmi main2 sblm balik... Satu baldi Hazim bawa mainan bowling balik rumah nenek...

Piccas lagi...

 sekali ngn selipar Hazmi bawa masuk....
habis satu rumah nenek kena kecah ngn pin bowling...

 Ada byk lagi pin bowling tu dik Hazmi ooii...
Yg kat tgn abg Hazim gak adik nak ambil... hehe

 Abg Hazim ni....
Kamuu kalau bergaya...
alahai...

 Dok pulun tuang satu baldi pin bola bowling...

nak usung ke mana pin bowling tu dik??

Kelam kabut gak balik tadi.... sampai rumah dalam kol2.30p.m.... My hubby rush p keje... Hazmi...Mak Nab nak pinjam... Rindu lah tu... 
Plan petang  bila dah hbs Putera katak... Nak bawa Hazim p Giant jap... Hazim demand nak beli Ice cream n kon....

Aku lak nak beli roti ngn susu cair nak cuba wat puding roti... resepi ambil dari kawan kat FB...
kalau menjadi next entry lah kita citer sal puding roti tuh... kalau tak menjadi... huhuhu...

Ahad baru ni ke mana ??

Ahad baru ni my hubby x ot cz sabtu tu dah keje 12 jam... balik lak kol 7a.m... so plan nak tido n rehat2 jer... Tup2 dapat cal dari MIL bg tau sepupu my hubby wat majlis berkhatan anak dia... for sure lah anak nya leleki kan.. hehehe..

MIL juga bgtau Pak Ngah my hubby jatuh motor... katanya bergesel ngn kereta... So wajib p melawat ni... Kat mana ? Gelang patah lah...

Plan nak p mkn tgh hari lah kat rumah sepupu my hubby tuh... tapi aku n anak2 kalau bersiap x pernah cepat... jadinya dah lapar sangat daq Hazmi... cal 1300-88-2525... Pizza Hut... Order lagi 2 regular Pizza utk 4 org mkn... makan kenyang... mulalah mata mengantuk... malas lah nak bergerak...

pastu dapat msg dari MIL depa dah bergerak ke rumah sepupu my hubby... so barulah kita org gerak... around kol 4p.m... baru sampai... Ada 2 khemag besar... cam kenduri kawen lak... Maklumlah tu lah satu satu nya anak sepupu my hubby...

Menu best!!! tapi aku n family dah kenyang, so minum air n mkn kuih2 jer... aku mkn tapai pulut... yummy...

dah mkn haruslah sesi bergambar.. tapi x byk aku snap pun... jom layan..

 My family with d boy...
masa nak ambil gambar nih... puas pujuk Hazim... 
....sebab....
v
v
v
v
dia takut nak kena berkhatan gak...
tgk ambil gambar pun tgk tempat lain...
puas tarik dah baru nak bergambar...
alahai anak mama ni... 
badan jer besar tapi hati kecik...huhu
Hazim ingat bergambar jer dah kena berkhatan ker... 
susah lah cam ni...
risau lah nati bila Hazim berkhatan...
ada yg menjerit satu klinik dengar nih...
huhuhuhu

 yg duduk kat tengah tu lah d boy yg berkhatan
Sepupu my hubby n his wife yg pki baju hitam....
wife dia yg x pki tudung tu yer...
baju hitam yg pki tudung tu my MIL...
Yg lain tu mak cik2 my hubby...

 Hazmi ngn his untie...

Hazim yg x miss main game jer..
kat HP pun jadilah...

balik tu my MIL ngn Mak Busu tumpang balik cz aku n family plan nak tido kat Gelang patah...
nanti next entry upload gambar Hazim n Hazmi main2 kat rumah my MIL...
P/S... aku dah tau nama ikan nyok2 kat Jb ni ... panggil ikan geropoh atau jemuduk... tapi kata my hubby kat JB ni susah nak cari sbb ikan tu ikan laut dalam n MAHAL sket... teringin nya nak mkn kari kepala ikan nyok2 tuh... iisskkk

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~