Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 18 Disember 2010

Ada Plan Malam Ni??

Hazmi tido..... kurang sihat sket.... dah bg ubat demam n selsema terus tido....
Hazim lak main kat luar ngn kengkawan dia.... main lah puas2... kebetulan cuaca ok ja...
Aku?? dok ngadap my lappy... cari idea nak tulis n3 baru... baru satu idea dah perah2 otak.... Otai2 blogger idea mencurah2... respect sungguh...

My hubby keje 12 jam hari ni.... Sbb leader lg satu x dapat masuk keje... Ayahnya excident... dengar2 masuk icu... Ada org langgar kete pastu memang lanngar lak kat tempat driver... jadinya pinggang ayah leader tu patah... Kesian gak dengarkan cz ayah leader ni umur dah 60 tahun lebih... jadi tak tau lah baper lama my hubby nak kena keje 12 jam sehari... esok pun Ot... Minggu depan pun seminggu keje 12 jam... kalau org dengar cam hujung bulan tu dapat banyak jer... banyak ker??? huhu....

Malam ni ada plan.... bukan jalan2 tapi nak p majlis kesyukuran my BIL.... ala.. yg anak nya dapat 5A's UPSR baru2 ni... Dah tu dapat lak intvw sek. berasrama penuh kat STF baru2 ni... Harap2 ada rezeki la my niece dapat SBP... tu yg my BIL wat majlis kesyukuran... majlisnya lepas Isyak...

My hubby balik keje kol 7p.m ..  Tapi kalau boleh mungkin dia cuba balik kol 6p.m... harap2 dapat... Boleh lah my hubby rehat jap sebelum p majlis kesyukuran tu... tak lah penat sangat...

harap2 cuaca ok malam ni.... Hazmi pun Ok... senang nak p majlis nanti.... harap2 semua nya berjalan lancar....

P/S >> next n3 kalau der gambar nanti aku upload citer sal majlis malam ni...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~