Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 21 Disember 2010

.: raLat sunGGuh :.

n3 baru2 ni der bg tau kan.... 
dah jumpa resit beli hnphone dulu.... 
memang sah warranty masih ada...
.....tapi kan.... 
huhuhuhu
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 ralat sungguh
sedih sangat
dah p kipmart semalam...
dan dengan lajunya jalan ngn Hazim...
papa ngn Hazmi n troli...
jauh ditinggalkan tau... 
Semangat seh nak p kedai tuh..
Mengharap dengan harapan menggunung...
hanphone ku boleh direpair under warranty...
.....Tapi kan.....
v
v
v
v
v
v
v
v
sungguh kuciwa
mula2 tunjuk handphone...
Orang kat kedai tu tanya lah nape?
terang sket2..
Dia pun tengok per masalah...
dan yang tak bestnya... 
tunjukkan resit...
v
v
v
v
v
v
v
Kedai tu dah tak der lagi... 
Topform Mobile
telah bertukar menjadi 
Top Mobile...
huhuhuhu
katanya kedai tu dah berpindah ke Larkin 
Bulan 10 yg lepas...
sangat2 sedih... 
terus balik...
huhuhuhuhuhuhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~