Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 25 Disember 2010

.:Sungguh aku tak bernasib baik:.

Semalam petang p plaza Angsana... Tujuan besar tau... nak tukar rantai tgn aku yg patah... katanya harga emas mahal sekarang...  So bila dah sampai makan dulu... try mkn kat KennyRogers... bagi aku lah tak berbaloi langsung aku mkn sefamily semalam... tak sedap... melayang jer duit time bayar tuh... rasa ralat n menyesal mkn kat situ.... sungguh aku tak nak p lagi....

 Rock beb!!

 saat ceria menunggu mknan

 Mula2 hazmi diam lagi kat dalam kerusi tuh....

 Muka budak tak puas hati tak dapat keluar

dah byr... jer terus keluar ngn muka kelat tau.... Sangat2rugi n menyesal.... Hampeh....

dh sudah mkn... nak jln2 pun dah x der mood sebab rasa sgt2 tak berbaloi hbskan duit kat KennyRogers... So sgt malas nak survey2 kedai emas kat plaza angsana...  Tapi bila my hubby kata alang2 dah dtg... penat tau... jadi gagahkan p tanya lbh kurang 5 buah kedai emas yg ada kat sini.... aku tak dapat pun harga emas tu melebihi harga yg aku beli dulu... jadinya cansel... takjadi lah aku trade in rantai tgn aku tuh...


Memang emas mahal... kalau emas 916... depa kira segram RM 154.... tapi bila trade in depa akan tolak 18% dari harga tu.... so paling tinggi depa nak bagi kat aku RM1001.... Aku msh rugi... So simpan lah dulu... harap2 harga emas akan naik lagi....

Dah penat kan angsana.... P giant laks.... niat nak kuarkan hard disk laptop aku yg mother board dia rosak... memang tak bernasib baik jer hari  nih... hard disk tu pun rosak gak... Aduuhh...
bak kata uncle kedai tu... "you punya laptop kasi jual karung guni saja la"... Sungguh tak best dengar...

masuk Giant akhirnya aku beli smthg.... Beli ni pun atas sebab permintaan Hazim... So next entry aku citer k per yg aku dah beli tuh....

Anugerah Skrin 2010

Selalunya jarang aku dok tunggu tengok anugerah skrin... Tapi malam ni dapat tengok... My hubby p annual dinner kilang dia... So aku layan lah tgk ni.. selalu dok berebut tengok tv ngn Hazim tapi tadi Hazim beralah sebab dia nak main game kat PS2... aku pun  tak kisah janji aku dapat tengok...

So senarai nama pemenang2 Anugerah skrin ni aku copy dari blog anastasyea....  terima kasih yer atas maklumat yg dapat dikongsi bersama....

Senarai Pemenang Anugerah Skrin 2010

Rancangan Realiti Terbaik : Showdown 2010 (8TV)
Lakon Layar Terbaik Filem : Syamsul Yusof (Evolusi KL Drift 2)
Drama Komedi Terbaik : Simpang 3 (TV3)
Lakon TV Terbaik : Antara Garisan (Astro)
Rancangan Hiburan Terbaik : ABP 2009 (TV9)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama : Fadzilah Mansor (Sebelum Akhirat)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Drama : Isma Yusoof (Antara Garisan)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Filem : Fazura (Pisau Cukur)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik Filem : Aaron Aziz (Evolusi KL Drift 2)
Rancangan Bual Bicara Terbaik : Isu Khas Palestin Gaza Kami Bersamamu (RTM)
Laporan Khas/ Berita Terbaik : Aduan Rakyat (TV3)
Rancangan Dokumentari/Majalah Terbaik : Epik Satu Ketika Laskar Senoi (Astro)
Videografi Terbaik : Datang Bulan (Astro)
Pelakon Wanita Terbaik Filem : Sharifah Amani (Muallaf)
Pelakon Lelaki Terbaik Filem : Bront Palarae (Belukar)
Pelakon Wanita Terbaik Drama : Nor Khiriah (Antara Garisan)
Pelakon Lelaki Terbaik Drama : Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)
Pengarah Terbaik Filem : Yasmin Ahmad (Muallaf)
Pengarah Drama Terbaik : Murali Abdullah (Sebelum Akhirat)
Rancangan Muzikal Terbaik : AJL 24 (TV3)
Anugerah Khas Juri : Shaheizy Sam
Drama Rantai Terbaik : Nur Kasih (TV3)
Filem Terbaik : Muallaf
Drama Terbaik : Antara Garisan (Astro)


Cuma pada pendapat aku pakaian artis2 sekarang memang dasat.... semua pakat nak pki baju berkemban macam nak p mandi... dah lah atas berkemban... bawah lak pendek... kalau aku jadi lelaki pun kenyang tengok cam lawak yg dibuat oleh Datuk Aziz Satar... hehe

 Per2 pun tahniah kepada semua pemenang...


P/S >> majlis Anugerah malam ni kurang menyengat.... huhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~