Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 24 Januari 2011

aktiviti petang minggu lepas

minggu lepas my hubby keje shift malam... makanya masuk keje kol 11mlm hinggalah kol 7pagi esoknya... so siang hari memang ada kat rumah... jadinya sangat2 best... terutama Hazim ngn Hazmi...

So banyak masa free jadinya... cam rutin lak tiap2 petang p main kat Taman kat Bukit Indah... Cz taman ni besar n selesa utk budak2 main kat playground atau nak jogging2...

Jadinya petang Sabtu lepas p lagi sbb my hubby semangat nak jogging... Hazim pun nak jugalah kononya... Aku??? heheheh teman kan Hazmi main2 jer...

Tapi si Hazim ni semangat jer berkobar... tak sampai suku pusingan dah tak nak... alasan nak main kat playground yg ada tuh...

Kebetulan plak terserempak ngn family BIL... so adalah sepupu2 Hazim... so seronok lah nak main bersama...

Jom layan gambar.... tak banyak pun snap2...

 Hazim with his cousin

 Peace yg masih lagi tidak menjadi...hehe

 bukan main seronok bermain
sampai tercabut kasut

 Aksi mereka!!!

Playground at Taman Bukit Indah

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~