Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 18 Januari 2011

Bengkel

As Salam...
dah hari ke 2 di minggu ini.... tapi hari ni tak p sekolah sebab kena datang bengkel guru2 data sek rendah dan menengah daerah Johor Bahru... sempat taip n3 ni sementara tunggu cikgu cikgi yg lain datang... penuh satu dewan SMKTBI nih... hehe

Tak tau lah per yg nak dibincangkan.... tunggu dan lihat....

Semalam sangat best berjimba2 ngn my hubby berdua.... sakan gak berjalan... dan hajat nak memebeli sesuatu tu tercapai setelah beberapa kali mencari.... akhirnya dapat juga... best....

dan yg paling best bila dapat makan per yg diidam kat food court Jucso Tmn U.... sedap tak hengat... hehe

bengkel dah mula.... jom dengar

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~