Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 12 Januari 2011

eee... gatalnya!!!

semalam public holiday kat Johor.... My hubby still keje... Jadi kat rumah lah ngn bujang2... So bila aku x keje... myh hubby akan bawa waja p keje... sbb plan aku pun x ke mana kan...tetiba jer dalam kol 2petang gituu... Hazim terkena gatal2... baru mula nak naik... per lagi cal my hubby pesan bila balik nanti belikan ubat gatal utk Hazim... paling2 cepat pun my hubby leh sampai rumah kol 3.30... 

kesian gak la tengok Hazim dok tahan gatal... makin lama makin banyak la plak... kesian sungguh... bila my hubby balik terus bagi Hazim mkn ubat tuh tapi ambil masa gak baru surut... dari kol 2 kena tuh... kol 7 petang baru surut tapi lom 100%.... So nak bagi dia leka...bagi lah dia ngadap game kat PS2... khayal main game dia tak lah ingat sangat nak menggaru... Cz kalau garu lagi lah naik...

Nak wat cam ner... alahan ni kan cam keturunan gak... ikut darah my hubby.... puas dok fikir per yg Hazim alah tapi x dapat jawapan... sampai lah pagi tadi nak p skul mula nak naik lagi... lepas sarapan jer terus bagi ubat lagi... Nasib baik ambil petang tadi dah ok...

Jom tengok gambar Hazim semalam...

 Mula2 naik gatal2









 baru mula naik kat tangan

 baru mula naik kat kaki

      
  

  
 



sempat lagi posing tau...


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~