Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 10 Januari 2011

ekasih

hari ni dah masuk minggu ke 2 utk sesi persekolahan.... rasanya semua cikgu masih berserabut ngn keje bila awal tahun... sehinggalah ke hujung tahun nanti.... huhu

Aku cam biasalah... edit data tak habis2... tambah lak ngn ekasih yg tiba2 pihak sekolah nak kena isi utk bantu yg miskin mendapat bantuan... yg pelik tu apakah yg dilakukan oleh adun masing2... tak perasan ker ada rakyat yg masih miskin dan memerlukan bantuan...

Bukan nya apa... aku perasan masa berita kat TV3... selalu kuar berita yg kat bawah tu... menyatakan adun setiap tempat bertanggungjawab menguruskan hal tersebut...

tapi akhirnya balik semula ke sekolah... aku yg bertanggung jawab mengisi setiap keluarga murid yg bergaji bawah RM1000 (luar bandar) pada laman ekasih... Nak tak nak wat jer lah... lagipun orang selalu kata... ala... cikgu mana byk keje... tengahari kan dah balik...huhu

Lagipun kalau tak tolong buatkan... kesian ngn anak2 murid dari keluarga yg susah ni.... harap2 lepas ni adalah bantuan utk mereka.... "Saya Yang Menurut Perintah"



P/S >> Esok Johor cuti sempena hari hol Al Marhum Sultan Johor...  tak der plan nak jalan2 cz my hubby kene keje... huhu

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~