Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 14 Januari 2011

Kat Playground Bukit Indah

Petang semalam bawa Hazim ngn Hazmi main kat playground Bukit Indah... dari rumah ke sini tak lah jauh sangat... lbh kurang 10 minit atau kurang.... Dah lama plan nak bawa tapi tak sempat jer... so petang ni sangat2 free.... jadinya dua2 bujang ni bukan main seronok lagi... tambah2 hazmi yg memang 1st time main kat taman cam ni....

Taman kat sini agak besar kawasannya.... dan kebanyakkan org berjogging kat sini petang2... Tapi semalam hari Khamis jadi tak lah ramai sangat... kalau weekend terlalau ramai... aku pun tak suka kalau dah ramai sangat....

Cuaca petang semalam memang best.... sangat2 suka.... Cuma kata my hubby aku p taman cam nak p jenjalan laks...  sebab aku memang tak suka bersukan...hahahhah... dasar pemalas sungguh.... cam ner nak kuruskan badan ek kalau malas cam nih... heeh

Jom layan gambar.... cam biasalah kan... gambar ni cam wajib lak nak tayangkan kat sini.... hehe

 puas suruh tgk kamera...
tak nak!!!

Bukan main suka lagi budak ini...
jauh beza la kamu ni ngn bang Hazim...


 kalau abg Hazim x nak nain ini....
hazmi kan main suka lagi... 
siap goyangkan sendiri....

 Panjat jgn tak panjat...

 .....Bebas....

 Cepat lah abang...
adik nak turun lak...

 ...suka...

 .....Best tau....

 my 3 heroes

 Hazim n bola

 Bukan anak2 jer nak main 
papa pun teringin ker...

 Me n Hazim

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~