Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 30 Januari 2011

ohh tidak!! demam lagi

rasanya bujang2 tu dah lama tak demam... so hari jumaat baru ni dua2 bujang kena demam yg agak panas.... aku stay p sek jap serahkan data2 yg ada dalam laptop ni.... barulah apply CRK (cuti rehat khas) yg diberikan kepada cikgu2.... sebab tak de Annual leave....

Bila nak balik tu baru perasaan ada miss call dr tadika Hazim... soh ambil Hazim cz dia demam juga... So bila dah balik rumah ambil Hazmi n my hubby... terus p ambil Hazim...

asal nampak jer mama... terus menangis n muntah... alahai kesiannya.... So bila dah jumpa doktor... Hazim suhunya 40, hazmi lak 39.5... makanya wajib lah sumbat kat vontot dua2 bujang ni... Alamak Hazim menjerit dgn kuatnya.... Aduyai abg Hazim ooiii... ketawa jer doktor tu sbb Hazmi wat dek jer,,,

bila dah balik rumah bagi mkn nasi... bagi ubat... Dua2 bujang ni tido.... tapi Hazim asyik bgn jer sebab muntah... kesian sungguh...  Hazmi lak bila ubat dah masuk mkn lasak jadinya....

Plan nak blk kedah 29hb cancel... takkan nak jalan2 jauh ngn bujang2 yg demam ni....

So hari ni Hazim dah ok... tapi Hazmi panas balik.. 39.2.... aku pun dah terjangkit sama.... sangat2 tak best.... apa2 pun harap semua dah ok esok... dapat balik kedah cz Hazim dah asyik tanya.... Dan memang ada big event... maka wajib... tunggu yer org kedah.... huhu

1 ulasan:

Lady Lavender berkata...

get well soon to both bujangs :-).kita pun sama, kalo anak demam, sah2 la ibu pun demam sekali.

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~