Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 26 Januari 2011

....sejuknya hari ni....

Cuaca hari ni sejuk betullah... dari pagi tadi sampai sekarang hujan tak henti2...
rasanya kalau tak hujan pun cuaca sekarang ni tak lah sepanas bulan2 yg lepas... kalau dah tengahari pun kekadang tu cahaya matahri pun tak baper nak menjengah...huhu

Tapi bestkan kalau dah sejuk jer... tapi tak lah sesejuk salji kan...hehe.. kalau malam lagilah... tak berselimut rasanya sejuk sampai tak leh tido... tapi tak tau la kalau der org yg memang jenis panas jer memanjang... tak reti2 nak rasa sejuk...hehe 
Bila dah sejuk perut pun lapar... per yg best nak mkn bila sorang2 ek.... sambil layan citer2 kat TV3 nih...

My hubby keje n anak2 masih kat rumah pengasuh.... dok tunggu hujan berhenti baru nak p ambil cz kebetulan my hubby bawa kete p keje...  harap2 cepat lah hujan ni berhenti.... rindu....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~